Welkom bij Smaak Voordeel

Wat leuk dat je gebruik wilt maken van Smaak Voordeel! Met Smaak Voordeel ontvang je tot maar liefst 70% korting op smakelijke deals! Van verrassende deals op het gebied van keukenaccessoires, proeverijen, kookworkshops, eetgerei tot unieke restaurantdeals. Er is voor ieder wat wils.

Naar de shop
Koken

Koken & Tafelen

Haal de beste kok in jezelf naar boven met de beste keukenapparatuur! Je vindt hier de must haves voor in je keuken van complete pannenset tot keukenmachine.

Bekijk alle deals
Koken & Tafelen

Restaurants

Geniet het gehele jaar van een diner met heerlijke korting. Van gezellige eetcafés tot Michelin-sterrenrestaurants, er is voor ieder wat wils. Je hebt keuze uit ruim 400 restaurants door heel Nederland.

Bekijk alle deals
Eten

Eten & Drinken

Lekker samen of met vrienden er op uit? Geniet van een culinair en stijlvol 3-gangen diner of kies voor een high tea bij diverse locaties.

Sta je liever zelf in keuken? Ga dan voor een gezonde maaltijdbox van HelloFresh of Green Chef.

Bekijk alle deals

Ontdek onze toppers

Cheflix Jaarabonnement

Met Cheflix leer je thuis koken van de beste internationale topchefs. Laat je inspireren door meer dan 500 unieke video kooklessen.

Bekijk deze deal
SMEG Broodrooster

Deze iconische broodrooster maakt het ochtendritueel een stuk makkelijker.

Bekijk deze deal
Fletcher High Wine, Beer, Bubble

Geniet van een goed glas wijn, luxe bubbles of een lekker speciaalbiertje!

Bekijk deze deal

Veelgestelde vragen

Met de unieke code die je hebt ontvangen profiteer je van de beste deals rondom heerlijk eten. Denk aan kortingsvouchers en cadeaukaarten voor het lekkerste eten, kookworkshops, restaurantdeals en keukenaccessoires. Profiteer van veel en smakelijk voordeel! Hoe het werkt vertellen we je hier.

De reguliere Smaak Voordeel code is geldig gedurende één jaar na activatie van jouw unieke code. Bij een proeflidmaatschap is de Smaak Voordeel code geldig voor één aanbieding naar keuze (max. 8 stuks). Je kunt de geldigheid controleren in jouw profiel, onder ‘mijn codes’. Voor de Diner Jaarkaart reserveringen bij de restaurants is jouw reservering geldig voor een tafelgezelschap van 4 personen. Uiteraard kun je altijd uit eten met een groter gezelschap, maar dan zal de korting worden berekend voor 4 personen.

De Smaak Voordeel code wordt uitgegeven via bedrijven of speciale promoties. Wil je er zelf één kopen? Dat kan hier!

Bekijk alle veelgestelde vragen