Diner Jaarkaart

Al jaren biedt Diner Jaarkaart 25% korting bij top restaurants, maar het is tijd voor een nieuwe weg. Daarom hebben wij besloten om de Diner Jaarkaart uit te breiden met nog meer smakelijke deals onder een nieuwe kaart; de Smaak Voordeelkaart!  

De Smaak Voordeelkaart
De Smaak Voordeelkaart biedt de beste deals rondom heerlijk eten. Het restaurantaanbod van de Diner Jaarkaart is behouden. Deze propositie is zelfs uitgebreid met deals rondom afhalen en bezorgen. Denk daarnaast ook aan kortingsvouchers, cadeaukaarten, kookworkshops en keukenaccessoires. Dankzij dit brede assortiment is er voor ieder wat wils!

Gedurende de looptijd van jouw lidmaatschap kun je via smaakvoordeel.nl onbeperkt gebruik maken van het voordelige aanbod van producten en diensten op het gebied van eten en drinken. Je kan de geldigheid controleren onder jouw profiel. Let op: het is niet mogelijk om een fysieke lidmaatschapskaart aan te vragen. Smaak Voordeel werkt volledig online en is toegankelijk met jouw persoonlijke inloggegevens.

Een bestaand account gebruiken 

Heb jij een Diner Jaarkaart-account? Deze is automatisch omgezet naar een Smaak Voordeel-account. Je kunt dus dezelfde inloggegevens gebruiken. Je hoeft dan slechts eenmalig een nieuw wachtwoord te kiezen. Zo kunnen wij jouw online veiligheid ook op ons nieuwe platform waarborgen.

Een nieuw account aanmaken

Heb jij een unieke code voor de Diner Jaarkaart of de Smaak Voordeelkaart? Beide codes kan je hier registreren. Je maakt dan een nieuw account aan.

Diner Jaarkaart via derden

Heb je een actief Diner Jaarkaart account via de volgende partijen: Mettom, BMN of Renault dan is de integratie met Smaak Voordeel reeds gemaakt. Als gebruiker ben je hierover geïnformeerd of het Smaak Voordeel aanbod is reeds in het platform geïntegreerd. Mocht je toch vragen hebben neem dan gerust contact met ons op via: klantenservice@smaakvoordeel.nl